Challenge-4-KiKa

Galadiner Challenge-4-KiKa
Op woensdagavond 17 Januari 2024 organiseren twee ondernemers in samenwerking met het Horizon college in Heerhugowaard het galabenefietdiner voor KinderKanker (KiKa). De studenten van de horeca opleiding gaan een heerlijk 4 gangen diner koken. Het thema van deze avond zal gaan over sportieve uitdagingen, goede gezondheid en voornemens zijn.
Download hier de flyer, zodat je deze kan printen / delen binnen een bedrijf of met klanten.
Reserveer een tafel als ondernemer of bedrijf voor dit galadiner via het aanmeldformulier, of klik op het beeld hieronder (opgeven vóór 22 december 2023).

Doneer of support mij via Sander Full-Triathlon-Challenge-4-KiKa
Ik heb als uitdaging om voor het eerst een hele Challenge triathlon (3,8km zwemmen & 180km fietsen & 42,2km lopen) in Almere te doen op 14 sep’24. Voor januari 2023 had ik nog nooit een halve marathon gelopen, dus ben ik trots dat ik 2x een halve marathon en 2x een halve triathlon heb mogen finishen. Verder had ik via KiKa Extreme een mooi bedrag voor onderzoeksgeld opgehaald (over de €6’k, dus bedankt voor iedereen die geholpen heeft).
De teller start weer op nul voor 2024 (met foto’s van halve triathlon in Barcelona), dus steun mij om een Hele Triathlon Challenge-4-KiKa te behalen met een mooi streefbedrag (aantal km *€10). Klik op het plaatje en je komt op mijn pagina met meer info waarom ik dit doe.

Wil je een eigen actie starten of meehelpen voor dit KiKa doel?
-> Doe mee via https://www.actievoorkika.nl/challenge4kika-alkmaar
Zie hieronder de knop, en dan kan je via jouw pagina zelf doneren en/of anderen laten doneren om samen een mooi bedrag op te halen in Alkmaar en omstreken (in NH).
Gebruik de ‘Doe mee‘ bijvoorbeeld voor een sponsorloop actie op school organiseert, een wandel-4-daagse, zelf een sportieve uitdaging doet (alles kan), een verjaardag viert, etc. (en zo hou je zicht op de tussenstand van jouw actie, of dit kan ook als we via een samenwerking iets organiseren).