Galadiner – AFGELAST

Update 15 dec’23: Helaas moeten we besluiten dat het galadiner niet door zal gaan wegens onvoldoende aanmeldingen voor die avond. Het risico dat kosten hoger zijn dan inkomsten, of dat er weinig voor KiKa overblijft, is meegenomen in onze beslissing. 

————————————————————————————————————–

Op woensdagavond 17 Januari 2024 organiseren twee ondernemers in samenwerking met het Horizon college in Heerhugowaard het galabenefietdiner voor KinderKanker (KiKa). De studenten van de horeca opleiding gaan een heerlijk 4 gangen diner koken. Het thema van deze avond zal gaan over sportieve uitdagingen, goede gezondheid en voornemens zijn.
Download hier de flyer, zodat je deze kan printen / delen binnen een bedrijf of met klanten of zie onder de flyer het aanmeldformulier (of vul deze in op een mobiel via aanmeldformulier).

Kan je niet naar deze avond (of zit het vol), en wil je toch steunen, meedoen of doneren? Zie dan andere mogelijkheden op https://spvs.eu/challenge4kika/ of voor ga voor een donatie naar https://www.actievoorkika.nl/sander-full-triathlon-challenge-4-kika .

Aanmeldformulier 2024 Galadiner Challenge-4-KiKa HAL e.o.
Hieronder direct in te vullen (op laptop), of via mobiel ga dan naar de link aanmeldformulier.