KiKa Extreme page Sander van Staveren

Mijn vader is aan complicaties tijdens een chemo tegen kanker overleden in 2015.
Als kinderen langer kunnen leven door onderzoek naar kanker (of behandelingen via cleanrooms), dan zet ik mij daar graag voor in. En ik geloof als dit bij kinderen goed zal werken, dat het dan voor meer leeftijden kan werken.
Via goede vrienden heb ik gezien dat een stamceltransplantatie bij een jong kind had geholpen om haar van kanker te genezen, dus onderzoek helpt.
Steun mij en KiKa om 100% genezing te behalen voor kinderen door extra onderzoek, zodat zij hun dromen kunnen waarmaken!
Bij voorbaat dank voor je/jullie steun.

Ps. info over de foto’s: in 2022 had ik na een 1/8e Langedijk (fiets), een 1/4e Ironman in Hoorn (finish) ook de 1/8e triathlon Niedorp (zwem) gedaan. Mijn moeder steunde/sponsorde mij regelmatig en had genoten om mij aan te moedigen in Nw. Niedorp (en was helaas eind dat jaar plots overleden).

Business sponsoren
Bv. Steun KiKa met €250 of meer, en je bedrijfslogo wordt hier weergegeven.

Link voor directe sponsoring (bedrijf of privé, zonder teamdeelname 26 mei)
https://www.kikaextreme.nl/sander-van-staveren

Bv. Koop de KiKa loten via mij sponsorpagina.
Win mooie prijzen en maak kans op €1 miljoen!

Volg mijn trainingen en wedstrijden op STRAVA

Activiteiten / sponsering & events
26 mei 2023 Businessrun/-walk (i.s.m. Alkmaar Sport voor RAADHUIS Pinksterun)

Spelregels Businessrun teams: alle teamleden zullen 5 of 10 km afleggen. Het is bedoeld voor teams die namens een bepaald bedrijf, ondernemersclub of instelling lopen. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Gastlopers zijn ook welkom (die niet onderdeel zijn van een bedrijf/club/instelling) om een compleet team te maken. Bedrijven/instellingen kunnen met één of meerdere teams inschrijven. Per team loopt men individueel (of gezellig samen) één afstand 5of 10 km. Teams kunnen worden geformeerd door elk bedrijf, ondernemers-/bedrijvenclub, instelling of via een combinatie daarvan. De uitslag per team wordt bepaald op basis van bruto tijden van de 3 snelste lopers uit één team.

Download hier de flyer, zodat je deze kan printen / delen binnen een bedrijf.