KiKa

Uitnodiging: donderdag 31 aug’23, v.a. 16u Zomer party & B-day

Vier het einde van de vakantie, geniet van muziek, netwerk met ondernemers/sporters, sponsor mijn uitdaging & vier mijn 47e verjaardag!

Begin 2019 trainde ik (Sander) nog met Kevin Colle via zijn Personal Coach groep om mijn conditie op peil te houden en om mijn eerste sprint Ironman triathlon in Hoorn te doen dat jaar. Tijdens de sportsessies in het Geestmerambacht liepen we regelmatig langs het voormalige Paars gebouw en spraken er soms over dat er toch wel iets mooiers op die plek zou kunnen komen. Kevin had dat idee ook en is een echte ondernemer, dus hij kwam in actie om met zijn zus Roos dat idee verder uit te werken. Natuurlijk bood ik aan om te helpen het bedrijfsplan op te stellen, zodat ik kon genieten van een mooie plek met mijn familie. Geweldig dat dit is gelukt en nu 4 jaar later runnen zij nog steeds de strandtent El Chiringuito. Het lijkt mij erg leuk om daar samen met ondernemers en sporters op donderdag 31 augustus samen te komen om te genieten van deze locatie, en ook om mijn uitdaging voor KiKa Extreme te ondersteunen (op mijn verjaardag).

Lees meer over El Chiringuito hoe het als familiebedrijf ontstaan is via https://www.ontdekdijkenwaard.nl/blogs/chillen-met-de-voetjes-in-het-zand-d%C3%A1t-is-el-chiringuito/

Aanmeldformulier Zomer party & B-day (donderdag 31 aug 2023)

Kijk voor meer KiKa Extreme info/achtergrond op: https://spvs.eu/kika-extreme-page-sander-van-staveren/